Daglige odds-
og travtips

  • Anders Olsbu med 26 års erfaring
  • 16 år som VG-ekspert
  • 200 000 kr innspilt - V5 Jarlsberg 31/7
PÅ BJERKEBANEN: Anders Olsbu Foto: Hesteguiden.com

Daglige odds- og travtips

Anders Olsbu
med 26 års erfaring
16 år som VG-ekspert
200 000 kr innspilt - V5 Jarlsberg 31/7

Nytt kjempetips

Søndag lanserte vi 10. valget Kvalviks Snippen som en dypvannsfisk. I går lanserte vi 7. valget og 19-oddseren Danny Delight, som en ny dypvannsfisk, i et travritt, til stor glede for våre følgere.

Danny Delight var kun et 7. valg i V65-spillet og et 8. valg i V5. Hesten hadde kun fem prosent av innsatsen på seg i V-spillene. Vinneroddsen ble hele 18,64. Hesten var med på alle bonger.

Vi skrev følgende om Danny Delight:

5 Danny Delight (V65-4/V5-1) er klart bedre enn raden, men han er ikke lett å få inn på bestilling. Hesten har kun vunnet to ganger på 93 forsøk. Men han satt fast sist i et løp Folsom Line vant foran Kiss Me. Avsluttet fort etter hinder og sen åpning tredje sist. Kunne lite et trekilometersløp i mellom, ikke så mye å si på det. Vallaken har vist fine takter i travritt tidligere og kan muligens by på en overraskelse. I sitt nest siste montéløp, i vinter, gikk han trangt ut på oppløpet etter innvendig reise, men avsluttet fort og var kun knepent slått av Place Your Bet, som sto 20 meter bak. Men Danny Delight ble flyttet ned til tredje etter å ha kommet seg ureglementert ut.

Vår banker, Bleke Silver, kom for øvrig strålende tilbake til fjerde etter stor startgalopp. Hadde han innfridd ville vi fått V5 med en utbetaling til rundt 20 000 kroner på vårt minste V5-forslag.