Daglige odds-
og travtips

  • Anders Olsbu med 26 års erfaring
  • 16 år som VG-ekspert
  • 200 000 kr innspilt - V5 Jarlsberg 31/7
PÅ BJERKEBANEN: Anders Olsbu Foto: Hesteguiden.com

Daglige odds- og travtips

Anders Olsbu
med 26 års erfaring
16 år som VG-ekspert
200 000 kr innspilt - V5 Jarlsberg 31/7

Lett i lunsjen på Bjerke?

Det ser tilsynelatende slik ut. Bankeren er i alle fall soleklar. Vi spiller for øvrig vinner og plass med franskmennene, som gir en voldsom omsetning. Flere av spillobjektene kan man få gullodds på.

Bjerke Travbane – mandag 3. august – kl. 11.30

Dagens banker

9 Ramstad Kristian (V5-5) har vært knallgod til fire strake seirer. Står fint inne i løpet grunnlagsmessig. Uten uhell speeder han trolig inn til seier igjen. Sist vant han lett fra tet, men han går like bra bakfra, som han må gjøre nå.

Dagens luring

4 Matchplay S.S. (V5-4/DD-1) var veldig positiv i Kvasnes-debuten sist, hvor han ble sittende fast med alt igjen. Kan være ytterligere forbedret nå. Hesten er meget bra på sitt beste. Husk at han kun tapte for gode Gretzky Boko og L.A.’s Magic Moment fjerde sist.

Andre spillobjekter

3 Aksel Pedro (V5-1) slapp føringen til Olympic Tile etter 500 meter i et stayerløp på Bjerke sist og fikk siden aldri sjansen. Husk at han ble femte i en kvalifisering til Jarlsberg Grand Prix tredje sist, i et løp gode Ivan B.R. vant. Han var dog klart slått. I finalen endte han uplassert fra jumboplass, men travet radige 1.12,7. Terje Pedersen-traveren er kjapp fra start og kan fort lede dette løpet helt inn, som han gjorde det på Bjerke femte sist, da han vant lett.

9 Garth Vader (V5-2) ble forstyrret til et par galopper sist og var unnskyldt. Gangen før var han knallgod toer fra dødens og travet sterke 1.15,6 over full distanse. I debuten ble det galopp direkte. Står til for et fint løp, og feilfritt og med klaff, er han mer enn god nok til å vinne.

11 Rock Bottom (V5-2) avsluttet bra nest sist og viste ytterligere fremgang sist. Men da feilet han i angrep i siste sving, kunne være på trippelen og travet rundt 1.16,0, i et løp Profit Tile vant. Kolnes-traveren står sjanseartet til i spor elleve, men skulle det bli litt tempo over forestillingen, er det ikke umulig.

3 Bronzini (V5-3) har tatt tre strake annenplasser, men har vært ute mot gode hester. Sto vrient til sist, men gikk bra til mål. Nå blir det kanskje full satsning fra en flott utgangsposisjon. Hamre-traveren møter overkommelig lag og kan lede hele veien, om han kommer seg tidlig til tet. Skal uansett på alle bonger.

1 Vicky Waiting viste klar fremgang sist. Avsluttet bra til annen bak Fresh Pepper da og var foran en hest som Diesolo de la Lune. Står til for et fint løp og er ikke helt ueffen om det løser seg.

1 Glazier’s Support (V5-4/DD-1) slapp føringen i annen sving sist og ble siden sittende fast med alt igjen, noe han også gjorde nest sist. Om han ikke blir sittende fast denne gang, kan han muligens ta en etterlengtet og velfortjent seier.

9 Vincent (V5-4/DD-1) varslet vi for sist. Gikk et sterkt løp til annen bak en suveren Willy Invalley da. Står til for et fint løp nå. Kolnes-traveren er god på sitt beste og kan muligens ta en etterlengtet triumf, men han møter flere bra.

Dypvannsfisk

3 Queen L. Bricois (V5-2) gikk bra etter galopp sist. Går stadig fine løp uten å få klaff. Møter også gode hester nå, og det må klaffe maksimalt om hun skal være med der fremme. Hoppa blir kuskeforsterket, men er steindyp og blir nok vrien å få inn på bestilling her. Men vi har råd til henne i dag.

I fare

8 Indiana Jon (V5-1) tapte kun for meget gode Maquavit E. fra lederrygg sist og satt fast i de to forrige startene. Trond Anderssen-traveren er kjapp fra start, men står sjanseartet til ytterst på vingen med raske Aksel Pedro på innsiden. Klaffer det med posisjonene er han god nok, men han kan også havne i dødens. Derfra blir det tøft å vinne.

Spilleforslag

Lite V5-forslag: 128 kr
Medium V5-forslag: 336 kr
Stort V5-forslag: 560 kr

Rangering

V5-1 (2100ma)
7 CHOCOLATE BOX

3 AKSEL PEDRO
11 OZ
8 INDIANA JON
6 Unique Creation
9 Sassy May
1 I.D. Glamour

——————————-
4 Emotion U.M.
10 L’Ideal Lavec
5 April Esterel
2 Uppers Unbeatable
12 Ewald Von Baron

V5-2 (2100ma)
6 CONSTANT CAVIAR
9 GARTH VADER
11 ROCK BOTTOM
8 HERMAN

3 Queen L. Bricois
——————————-
7 Lollipop Laday
4 Caviar Photo
10 Hickomaniac
5 Happy Early Love
12 My Young
1 Madre Mia
2 Ina Ki

V5-3 (2100ma)
9 MONTEGO BAY
3 BRONZINI
1 Vicky Waiting

10 Sophia Frecel
——————————-
6 Coktail’s Hangover
12 Magic In Mind
11 Orlando Fortis
5 Dani’s Princess
2 Red Love Vici
8 Easy On The Eye
7 Cromwells Aida
4 Calexico

V5-4/DD-1 (1609ma)
1 GLAZIER’S SUPPORT
9 VINCENT
4 MATCHPLAY S.S.
2 TIRIA JET

——————————-
12 That’s Good Chip
11 Tahiti Lady
5 Free Million
3 Precious To Me
10 Midnight Dreamer
7 Felicity Sisu
6 Camillo Neo

V5-5 (2100ma)
9 RAMSTAD KRISTIAN

——————————-
7 Spang Emblan
4 Rådim Faksen
5 Lome Frikk
1 Bleke Gnisten
10 Ros Son
8 Thess Prinsessa
3 Silkespika
2 Jetalatotning
6 Modijerva