Daglige odds-
og travtips

  • Anders Olsbu med 26 års erfaring
  • 16 år som VG-ekspert
  • 200 000 kr innspilt - V5 Jarlsberg 31/7
PÅ BJERKEBANEN: Anders Olsbu Foto: Hesteguiden.com

Daglige odds- og travtips

Anders Olsbu
med 26 års erfaring
16 år som VG-ekspert
200 000 kr innspilt - V5 Jarlsberg 31/7

Fra VG til Tipsguiden

Anders Olsbu har vært travekspert i VG i 16 år og i Stallskriket 10 år før det, hvor han også var redaktør. Nå velger han å stå på egne ben og lanserer Tipsguiden, en nettavis med daglige odds- og travtips.

– Og prisen er ikke høyere enn 200 kroner per måned, sier Olsbu.

På bakgrunn av hans store interesse for trav, sport og spill, ønsker han nå å starte opp for seg selv.

– Jeg har lang erfaring og kompetanse for å vurdere løp, sport og spill. Og jeg vil nå tilby denne kompetansen til spillinteresserte gjennom daglige tips i Tipsguiden, som innrømmer at han er spent på nysatsningen.

– Det handler om å levere. Jeg har hatt mange følgere i VG i en årrekke, og jeg håper mange blir med videre. Jeg skal i alle fall gjøre mitt beste for å presentere lønnsomme tips, sier den utflyttede sørlendingen, som bor på Konnerud i Drammen.

– Spennende spillobjekter

– Det største fokuset på travet vil være å lansere spennende spillobjekter, som det vil bli mange av, hver eneste løpsdag, til 400 stevner per år, sier han.

– Tipsguiden vil også anbefale bankere, men også varsle for dypvannsfisker og favoritter i fare. I tillegg blir det komplett rangering av alle løp i V75, V65, V5 og V4, med tre spilleforslag, som vil passe enhver lommebok.

I tillegg til trav, er han veldig sportsinteressert, spesielt innen fotball og håndball, men følger mange lag og utøvere tett.

– De daglige oddstipsene vil i hovedvekt være på fotball, men det vil også bli håndballtips til høsten, samt andre idretter.

Olsbu vil ha faste spalter i oddstipsene i Tipsguiden.

– Man vil alltid finne dagens spill, dagens sikre og en anbefalt trippel. Her vil det være noe for en hver smak.

– Målet er å gi spillerne gode objekter, slik at de kan gå i overskudd over tid. Men som alle vet, det kan være svært små marginer i sport og spill. Så i tillegg til kunnskap, må man også ha litt flaks, smiler Olsbu som startet opp Tipsguiden i forbindelse med den forsinkede seriestarten i Eliteserien og igangsettingen av Premier League etter koronakrisen.